måndag 12 mars 2012

Här händer det mycket men inte i bloggen;)

Jag saknar Jara så det gör ont. Ja för er som inte vet så lämnade jag tillbaka Jara för att få mer tid för familjen. Nu är hon ute på annons och jag vill bara vinna otroligt mycket pengar så jag kunde gå ner i arbetstid, men hur ofta händer det och det lär vara ändå mindre sannolikt när man inte ens spelar eller köper någon lott;) Med Jara har jag upplevt bästa tölten och galoppen ever:)Tack Jara och tack Irja!!!!

Nej,.... jag får vara nöjd med det jag har. En otroligt fin häst och en super duper familj. Dessutom väntar vi ju tillökning på hästantalet vilken dag som helst. En liten fölis beräknad till 19mars.

Jag har hunnit med en Gummi kurs med Undri, skulle egentligen ridit Jara en dag men Undri var så spänd första dagen att han var tvungen att komma över det den andra dagen. Det gick iallafall bättre andra dagen men långt ifrån hur han är hemma. I lördags skulle jag ha ridit Afinal på Jara i östgötacupen, men Jaras transport kom snabbt så hon hann åka hem(det var jag som bestämde att hon skulle åka så fort som möjligt jag är sådan.... har jag betämt mig är det lika bra att det går fort)ingen bra egenskap hos mig;). Jag har också tränat för Vignir med Undri då gick det lite bättre. Kul var att båda tränarna tycker att Undri är lovande. Tänk om jag fick in den femte gångarten snart då blir det nog riktigt bra:)


Bild från Gummiträningen med en spänd Undri.

Tänk om man kunde sända hälsningar till hästar då skulle jag sända en hälsning till Jara att jag saknar henne och att jag önskar henne världens bästa matte eller husse som har all tid i världen just till bara henne:)

Kram alla och njut av era hästar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar